Du hinner ännu med i galan och seminariet!

Säsongen lider mot sitt slut och det är dags att fira årets framgångar tillsammans. Segling och Båtsport i Finland ordnar 18–19. November ett digert program för sina medlemmar.

Tillsammans till Sjöss – Finland 100 galan

Välkommen att samtidigt fira Finlands hundraåriga självständighet och seglings- och båtsportåret 2017. Det sker på Tillsammans Till Sjöss – Finland 100 galan på Marina Congress Center på Skatudden i Helsingfors den 18 november 2017 med början kl. 18.

På programmet god mat och trevligt sällskap. Årets bästa prestationer och de som har utfört dem premieras.

Anmäl dig till galan >>

Före galan kan du delta i andra intressanta program. Du kan anmäla dig till ett av programmen som startar kl. 12 och fortsätta eftermiddagen med Från junior till toppen -seminariet.

LÖRDAG 18.11.:

Dagens program:

  • Kl. 12: Besök till Viking Line Gabriellas brygga och maskinrum. Märk! Träff vid Hotel Scandic Grand Marinas reception kl. 11.45, varifrån vi förflyttar oss tillsammans till fartyget. Med ryms 40 först anmälda.
  • Kl. 12: Besök till Trafikverkets fartygs trafik service VTS (Vessel Traffic Services). Vi träffas på Trafikverkets trafikcenter avdelning, Finska vikens havstrafikscenter, Vilhelmsbergsgatan 2-4. Ifall vi blir många ordnar vi ett besök till från kl. 13.
  • Kl. 14-17 Från junior till toppen -förenings seminarium. Närmare om programmet (finskspråkig):
    KUTSUJuniorista huipulle -seminaariin
    Grand Marina Congress Center, Nautica-salen

Alla program är avgiftsfria. Förhandsanmälningar senast per 14.11. HÄR.
Vi bjuder på kaffe med tilltugg i Grand Marina Congress Center Nautica-salen fr.o.m. kl. 14.

SÖNDAG 19.11.:

Förbundsmötet hålls på Marina Congress Center söndagen 19 november. Till de förtroendeposter som blir lediga väljs igen kompetenta personer och beslut fattas om frågor som är viktiga för förbundet.

Boka din plats nu!

 Anmäl dig till förbundsmötet >>

Marina Congress Center: Skatuddskajen 6, 00160 Helsingfors