Allt om båtsporten

ALLT OM BÅTSPORTEN

VENEILYUUTISIA

Här hittar du all den information du behöver för att börja med båtsport. Här finns användbara råd och tips som du kan dra nytta av.

Båtsport lämpar sig för hela familjen, här förenas motion, närheten till havet och till naturen. Det är lätt att börja med båtsport, du behöver inte ens äga en båt.
Då du kommit igång kanske du vill köpa en egen båt, det naturliga är att du till att börja med köper en mindre och förmånligare båt som lämpar sig för att ta de första stegen till gott sjömanskap. Välj båt och utrustning utgående från dina egna behov.

Finland har en varierande skärgård och ett vidsträckt insjösystem. Det finns alla möjlighter att hitta nya sevärdheter, nya hamnar och skär och det går att segla både på havet eller på de stora insjöarna.

Både på insjöarna och på havet kan du göra dagsutflykter eller hitta övernattningshamnar. Gästhamnarna hittar du på adressen: visitsaaristo.net/se

Då du sysslar med båtsport gäller det att alltid visa gott sjömanskap och vara aktsam med naturen. Därför är det nödvändigt att ha rätt utrustning, tillräcklig kännedom om båtlivets utmaningar och en sund inställning.

Det är bra att tala med dem som är mer erfarna och att träna manövrar och andra färdigheter i praktiken.

Du kan göra båtlivet tryggare genom att skola dig och genom att hålla båten i gott skick.

Nothing found.

SPV – Yhdessä vesillä