Nätbutik/föreningar

Välkommen till SBF:s webbutik! Vi ber dig vänligen att observera att den här sidan är endast för personer som beställer till föreningars förbruk. Du kan beställa produkter genom att klicka på beställningsblanketten som finns ovanför varje produktgrupp (länken går direkt till Lyyti). Leveranstid är ca. 1,5 vecka. En bok är svenskspråkig om bokens namn är på svenska på beställningsblanketten.

Purjehdustaidot, 30 €

RYA:n Purjehdustaidot on runsaasti valokuvia sisältävä kirja, jossa käsitellään kaikki purjehduksen tiedot ja taidot. Kirja on täydellinen opas juuri aloittelevalle purjehtijalle. Kirjan on kirjoittanut Jeremy Evans ja kääntänyt Mirja Kytökari. Lisätietoa kirjasta: spv.fi/purjehdustaidotkirja/

Taitava venepäällikkö, 40 €

Tuoreeseen Taitava venepäällikkö -kirjaan on pakattu venematkaa varten keskeiset käytännön neuvot veneen hankinnasta ulkomaanveneilyyn. Kirja on venepäällikkökurssin oppikirja.

Navigointi 1, 34 €

Kirja antaa perusnavigointitaidot veneilyyn sisävesillä sekä Itämeren alueella. Kirja on veneilijäkurssin kurssikirja.

Navigointi 2, 34 €

Kirja on tarkoitettu Itämeren ulkopuolelle suuntaaville veneilijöille ja navigoinnin jatkokurssien opiskelijoille. Kirja esittelee selkeästi käytännön navigointitaitoja, joita jokainen vuorovesillä liikkuva veneilijä tarvitsee.

Veneilytaito, 24€

Havainnollisesti kuvitettu laaja opas, joka sisältää solmujen ja köysien käytön, veneen käsittelyn satamissa ja ajossa, sekä ankkuroinnin erilaisissa olosuhteissa.

Vesilläliikkujan sääopas, 15 €

Ilmatieteen laitoksen asiantuntijat ovat koonneet nopeasti hahmottettavan oppaan säästä ja vesilläliikkujille tarkoitetuista ennusteista, varoituksista ja muista palveluista. Asiantuntijat opastavat, kuinka säätä kannattaa seurata myös itse ja kuinka yhdistää omat havainnot ajankohtaisiin ennusteisiin.

IMRAY C33 A vuorovesikartta, 30 €

Navigointi 2 kirjan harjoituksia varten vuorovesikartta Ranskan ja Britannian väliltä, ns. Kanaalisaarilta. Kartta on oikea navigointiin soveltuva kartta-aineisto.

CEVNI opaskirja, 18,90 €

Veneilijän CEVNI-opas esittelee vesiteiden liikennesäännöt, jotka koskevat Euroopan joki- ja kanavaverkostoa. Tenttimällä tämän kirjan saat kelpoisuusmerkinnän I (Inland Waters) kansainväliseen huviveneenkuljettajan kirjaa.

Meri VHF radiopuhelin, 20 €

Kirja on tarkoitettu oppaaksi ja kurssikirjaksi kaikille VHF-puhelimen ostamista harkitseville tai omistaville. Kuvitettujen tilanteiden avulla tehdään puhelimen peruskäyttö helpommaksi ja annetaan mallit kuinka toimia, kun puhelinta tarvitaan.

Veneilijän lippukirja, 20 €

Kirja kertoo kaiken, mitä veneilijän tulee tietää liputuksesta vesillä. Kirjoittaja: Suomen Purjehdus ja Veneily ry

Båtförarens flaggbok, 20 €

Boken berättar allt vad båtföraren bör känna till om flaggning till sjöss. Författaren: Segling och Båtsport i Finland

Liputusohje

Endast för föreningar,  20 st. = 10€

Vaahtopäät purjehdusleirillä, 20 €

Vaahtopäät purjehdusleirillä – Vilskettä vesillä 1 on hauska harrastekirja. Tämä opettavainen tarina kasvattaa lapsia ajattelemaan ympäristöä sekä huolehtimaan itsestään ja muista. Kirja esittelee leirielämää ja purjehduksen alkeita hauskasti ja havainnollisesti lasten silmin. Lisätietoa kirjasta >

Pikkukipparin kirja, 10 €

Pikkukipparin kirja tutustuttaa seilorinalut veneilysanastoon ja opettaa matruuseille meriturvallisuutta. Kirjassa olevien tehtävien avulla nuorimmat voivat perehtyä veneilyn saloihin. Sisällön on tarkistanut Meripelastusseuran koulutussuunnittelija Ilari Hatakka.

Vene tehty menestymään, 40 €

Eino Antinoja on tunnettu saavutuksistaan veneenrakennuksen alalla. JOTAIN MUUTA TÄSTÄ????

Våghalsarna på seglingsläger, 20€

Våghalsarna på seglingsläger är en fängslande och rolig berättelse om sex kompisars oförglömliga lägervecka. Boken presenterar grunderna i Optimistjollesegling och lägerliv för läsaren med lekfulla och åskådliga illustrationer. Läs mera >

Purjehduksen kilpailusäännöt 2021-2024, 30 €

Kappseglingsreglerna 2021-2024, 30 €