Eventet Tillsammans Till Sjöss 3-11 juni 2017. Kom med!

Vad?
Tillsammans Till Sjöss består av olika öppna event som vem som helst kan arrangera, en klubb, eller en privatperson.

Alla är välkomna! Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av sjöliv, du behöver inte vara en storseglare eller behärska sjövägsreglerna. Kom bara med, här träffas ung som gammal, under trevliga former.

Varför?
Målet är att öka kunskapen om båtsport och visa att det finns många olika möjlighter att utöva sjösport.  Vi vill också sänka tröskeln för att verkligen ta steget ut och pröva på de olika möjlighter som erbjuds. Med hjälp av eventet hoppas vi få  nya ivriga entusiaster till sporten och öka samhörigheten. Samtidigt ges klubbarna mer synlighet både bland tidigare- och potentiella nya utövare.

Hur?
Du kan ordna ett eget event, antingen själv, tillsammans med en kamrat, en klubb eller ett gäng likasinnade. Om det i din klubb redan finns inbokat ett event den 3-11.6, går det bra att slå ihop det med eventet Tillsammans till sjöss.
Vi kan också tillsammans planera ett lämpligt program för just din klubb! Det kan vara ett stort eller litet event, programmet kan vara enkelt, eller det kan vara ett mera ambitiöst program, endast fantasin sätter gränser!

Vad kan jag arrangera?
Nedan exempel som hjälper dig att göra upp ett program som passar din klubb.
Båt- eller segelskola (för barn / fullvuxna / för hela familjen) Lekfulla båttävlingar (t.ex. ”novisens båtmästerskap”) Pröva på olika grenar med hjälp av en simulator.  Fiskeutflykter eller – tävlingar Roddtävlingar Skattsökning  Knopskola En öppen båtbesiktningsdag Frågesport En möjlighet att pröva på olika båttyper.

Fyll i anmälningsblanketten eller kontakta per e-post. Vi kan säkert tillsammans göra ett trevligt program!

Tilläggsinformation: vilma.konttinen@spv.fi

Välj
Färdigt evenemang finnsVill delta men har inget evenemang

UPPDATERAS – KOLLA PÅ NYTT SENARE!

 

Tilläggsinformation: vilma.konttinen@spv.fi